Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

Show menu
Back

16.9.2017

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ στις 25 Σεπτεμβρίου

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Α΄ ΣΚΗΝΗ «ΜΠΕΤΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ»

 



Με αφορμή την συμπλήρωση δεκαεπτά ετών από την ξαφνική απώλεια της σκηνοθέτιδας, ηθοποιού και μεταφράστριας Ελευθερίας Σαπουντζή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ διοργανώνει εκδήλωση στη μνήμη της στο θέατρο της οδού Κεφαλληνίας.

Πρόκειται για ένα αστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο καθιερώνει τη βράβευση, κάθε δύο χρόνια, μιας νεαρής δημιουργού κάτω των 30 ετών, η οποία έχει διακριθεί στο χώρο της σκηνοθεσίας, ηθοποιίας  ή μετάφρασης, τομείς με τους οποίους ασχολήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ελευθερία.

Η ένατη βράβευση θα γίνει την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 7μ.μ στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, Κεφαλληνίας 16, Κυψέλη, συνοδεύεται από έπαθλο 3000 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

-Καλωσορίζει ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός.

-Υποψήφιες για το βραβείο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ, βραβευμένες και μη, αφιερώνουν μέσα από προσωπικούς τρυφερούς δρόμους κάτι που δεν έχουν ξανακάνει .η ξαναπεί στην Ελευθερία. Αξίζει να τις δείτε και να τις ακούσετε.

Η εκδήλωση ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,θα κλείσει με την 9η απονομή του ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ. Το βραβείο θα απονείμει η Ηθοποιός Μπέτυ Αρβανίτη.  Σκηνοθ. Νικαίτη Κοντούρη.

Ευχαριστούμε την Κα Θάλεια Γρίβα (οργάνωση) και τον Κο Αντώνη – Μόργκαν Κωνσταντουδάκη (βιντεο) που αφιλοκερδώς συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

 

 

CREATED BY GRAVITY.GR